Klarstein MasterJerky 350, szárító, teljesítmény 2 000 W, hőmérséklet-tartomány 30 – 90 °C, 24 órás időzítő, rozsdamentes acél
225990,00 Ft
A nagy teljesítményű Klarstein MasterJerky 350 szárítógép rekordsebességgel szárítja a gyümölcsöket, zöldségeket, húsokat és egyéb élelmiszereket. Ez azt jelenti, hogy rövid idő alatt maga is elkészítheti az ízletes rágcsálnivalókat és a tartós alapanyagokat. Legyen szó vitaminokban gazdag szárított gyümölcsökről, például alma- és banánchipsről, vagy egészséges zöldségekről, például szárított paradicsomról. A Master Jerky 350 minden élelmiszerhez a megfelelő szárítási hőmérsékletet biztosítja. A MasterJerky 350 hatalmas, 2 000 W-os hőteljesítményével és a 3 ventilátornak köszönhető egyenletes hőelosztással biztosítja az élelmiszerek optimális szárítását és a rövid szárítási időt. A 24 kivehető rozsdamentes acél polc mindegyike 40 x 38 cm-es helyet kínál, így a teljes terület akár 3,65 m² is lehet. Ideális feltételek a professzionális szárításhoz, pl. szárított marhahús, teák vagy szárított gyümölcsök szaküzleteiben. A különböző ételek rugalmas elkészítéséhez a hőmérséklet 30 és 90 °C között állítható az érintőképernyős kezelőpanelen. Az akár 24 órás időzítő is biztosítja a szárítandó élelmiszer tulajdonságainak optimális összehangolását.A teljesen automatikus szárítási folyamatnak és a pontos hőmérséklet-szabályozásnak köszönhetően minden tökéletesen történik. A fontos tápanyagok és vitaminok megmaradnak, az íz pedig javul. A MasterJerky 350 természetesen alkalmas virágkötészeti szárított virágok előállítására vagy szárított gyógynövények és teák kíméletes extrakciójára is.A Klarstein MasterJerky 350 szárítógép tisztítása a szárítási folyamat után teljesen egyszerű: a csepptálcák és a rozsdamentes acél betétek egyszerűen öblíthetők vagy tisztíthatók a mosogatógépben. A rozsdamentes acél borítás könnyen letörölhető, a padlógörgőkkel pedig könnyen mozgatható.
GYIK
- Milyen típusú élelmiszereket lehet ezzel készülékkel megszárítani?
A készülék alkalmas gyümölcsök (pl. alma, banán), zöldségek (pl. paradicsom), húsok (pl. marhahús) valamint gyógynövények és virágok kiszárítására. - Hogyan állíthatom be a kívánt hőmérsékletet?
Az érintőképernyős kezelőpanelen egyszerűen választható ki az Önnek megfelelő hőfok közöttük:30-90 °C-ig. - Mennyi ideig tart általában egy adag kiszárítása?
A folyamat hosszúsága függ az alapanyagtól; általában néhány órától akár több mint tízig terjedhet. - Tisztítása bonyolult-e?
Nem! A polcok kivehetők és mosogatógépben is tisztíthatók; emellett az inox felület simán törölhető nedves ruhával.