Klarstein KonfiStar 60, befőzőautomata, italadagoló, 60 l, 2500 W, 100 °C, 120 perc, rozsdamentes acél
66890,00 Ft
Ízletesen egyenesen a befőző üvegből: ha a házilag főzött lekvárok, sajátkezűleg elkészített kolbászok vagy különleges húsételek konzerválásáról van szó, egyértelműen a Klarstein KonfiStar 60 befőző automata a sztár. Itt az idő a befőzésre! A Klarstein KonfiStar 60 befőző automata hosszantartó hatással lesz az étlapunkra. A nagyméretű 60 literes befőző edény elegendő hellyel rendelkezik ahhoz, hogy hőkezelés segítségével átváltoztassa a befőző üvegek tartalmát tartós konzervre. Mindegy hogy zöldség vagy gyümölcs, cseresznye, bab vagy borsó a kertből, édes lekvár vagy finom kolbász, elkészített gulyás vagy sült husi - a KonfiStar 60 mindent tökéletesen tartósít. Kezelése nagyon egyszerű: A megtöltött poharakat helyezze az edénybe, az edényt töltse meg vízzel, válassza ki a megfelelő hőmérsékletet 30 és 110°C között, állítsa be a befőzés idejét 20 - 120 percig és kezdődhet a befőzés. Az edény önállóan megtartja a beállított hőmérsékletet és a beállított befőzési idő leteltével atomatikusan kikapcsol. De ezzel a Klarstein KonfiStar 60 minden képessége még nincs kimerítve. A nemesacélból kialakított ízléses és higiénikus belső térnek, Cool-Touch ürítőcsapnak valamint a beépített hőmegtartó funkciónak köszönhetően, kitűnően alkalmas meleg italok tárolására, mint például tea, puncs vagy forraltbor, ezzel nagymértékben hozzájárul az ünnepségek, összejövetelek vagy konferenciák sikeréhez. A Klarstein KonfiStar 60 befőző automata külseje is nagyon esztétikus. A külső borító fényezett nemesacélból készült, az alapzat pedig fekete fémből. A Cool-Touch fogantyú lehetővé teszi az egyszerű áthelyezést a fedő zárja pedig gondoskodik arról, hogy a fedő szilárdan tartson és az edény tartalma a helyén maradjon.
Használati útmutató
A készülék használata egyszerű és gyors:
- Töltsük meg előre sterilizált üvegekkel azt az élelmiszert (lekvárt, zöldséget stb.), amit szeretnénk tartósítani.
- Helyezzük bele óvatosan az üvegeket úgy, hogy ne érjenek egymáshoz.
- Töltsünk vizet az edénybe körülbelül annyi mennyiségben, ami eléri az üvegek közepét.
- Kapcsoljuk be készüléket és válasszuk ki kívánt hőtartományt (30-110°C) attól függően mit készítünk.
- Állítsuk be pontosan azt az időt (20-120 perc), ameddig szükséges sterilizálni vagy főzni.
- A program végén automatikusan kikapcsol; ekkor vegyük ki figyelmesen forró üvegeinket.
- Az ürítőcsapot használva biztonságosan leengedhetjük róla esetleges felesleges vizet anélkül hogy túl kellene emelnünk őket.
Megjegyzés: mindig ügyeljünk arra,hogy ne nyissuk fel korán fedőt mert ez csökkentheti annak hatását! Használat után tisztítsuk meg alaposan belsejét langyos vízzel és puha kefével!




