1000 W teljesítményével a Fruit Jerky Pro 10 berendezés kivonja az élelmiszerben megbújó vizet, így meghosszabbítja annak tartósságát az egyik legősibb és legtermészetesebb tartósító módszerrel a világon. Eközben a vitaminok, ásványi anyagok, és további fontos, hatékony anyagok az egészséges étkezésben érintetlenek maradnak. A Klarstein szárítógép hőmérséklete néhány fokozatban állítható egészen 68 C°-ig, és a helyes hőmérsékletet kínálja az optimális szárításért minden élelmiszer esetében - legyen az gyümölcs, zöldség, hús, vagy hal. Az időzítő segítségével percre pontosan beállíthatjuk a dehidratálás fázisait, akár 15 óráig. A munka megkönnyítéséhez a hasznälati útmutató széles körben k&iacu... (rövidítve)
Használati útmutató
A készülék használata egyszerű: először tisztítsuk meg az alapanyagokat és szeleteljük fel őket egyenletes vastagságú darabokra. Helyezzük el őket egyenletesen a szárító emeleteken úgy, hogy ne fedjék egymást.
- Állítsuk be a kívánt hőmérsékletet – például gyümölcsöknél alacsonyabb (40-50 °C), húsnál pedig magasabb fokozatot (60-68 °C).
- Állítsuk be az időzítőt: könnyű gyümölcsök esetén elég lehet pár óra is, hús vagy hal szárításához akár 12-15 órára is szükség lehet.
- Kapcsoljuk be a gépet és rendszeresen ellenőrizzük az állagot.
A folyamat végén hagyjuk kissé kihűlni a termékeket mielőtt csomagolnánk vagy fogyasztanánk őket. A berendezést használat után töröljük át nedves ruhával és távolítsuk el az esetleges lerakódásokat.




